angående skolsporter

Mailade lite med Denise(min framtida värdmamma) härom dagen. Hon berättade att skolan börjar den 4 september (om jag minns rätt) men att sporterna ofta drar igång några veckor tidigare. Så det är helt upp till mig att bestämma när jag vill komma, lite svårt.... Kommer troligtvis bli någon gång i mitten på augusti kan jag tänka mig, gosh måste försöka välja vilken sport jag helst vill komma med i till första terminen. Om jag inte missat alla tryouts när jag kommer? Hoppas verkligen inte det! Har varit taggad på att köra en del lagsporter som soccer och volleyball men nu har jag blivit sugen på tennis (som jag inte spelat på vääldigt många år) och cross country! Undra vad för sorts tryouts man har till cross country teamet, om man har några? Får försöka kolla upp det där lite närmare, vet att cross country går första terminen = direkt efter sommarlovet i alla fall!

3-work-up-a-sweat-636_large
jag i framtiden? vi får väl se... bild från weheartit

om jag hade en bucket list skulle den här definitivt vara med.


placering!!!!

Okej nu har jag blivit en av dom. Joined the dark side (eller?) liksom. Hehe, jag menar naturligtvis att jag skapat en utbytesblogg. Hittills har det inte varit mycket att skriva om, hela processen med ansökningen var ju rätt köttig och inte särskilt..spännande. Men nu - NU är det minnsann spännande. Jag har nämligen fått en värdfamilj!!! Kan inte riktigt fatta att det är sant. Tänkte att jag inte skulle få värdfamilj först tidigast i typ...maj. Men den 16 februari fick jag ett mail från YFU och Sandra. Med goda nyheter. Jag hade fått en värdfamilj. WEEEEEHOOO.


I mailet stod det att jag skulle få ett brev följande dag med information om familjen. Så ni kan ju gissa vem som vakade över sin brevlåda på ett väldigt creepy sätt i fredags.....hmm..... Tillslut kom iallafall brevbäraren och jag fick öppna det efterlängtade brevet. Och det blev som jag sedan morgonen hade tippat (på grund av en spännande friendrequest på fb) - MICHIGAN. Jag ska alltså tillbringa mitt utbytesår i Michigan!!!!!! Blev så otroligt glad, familjen verkar supergullig och området och skolan verkar sjuuuukt najs. Aaaaaaaahhhhh längtaaaaaar!!

ungefär vid den röda ringen i söder ska jag bo. ligger tydligen nära Detroit!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0