tjabbatjenahallå

Ojoj. Jag får ju dåligt samvete av att jag bloggar så lite när det är folk som läser min blogg. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva än.. Jag har iallafall haft ganska mycket kontakt med min värdfamilj nu, svarade på ett mail alldeles nyss. Som det ser ut nu verkar det inte som att det blir någon annan utbytesstudent hos min familj så jag får testa på att vara ensambarn i ett år, det blir en erfarenhet.
 
Sen har jag börjat träna inför cross countryn också. Eller hehe..oturligt nog fick jag ont i mitt ena ben för ca en vecka sen så nu har jag inte kunnat springa på några dagar.. Fail. Men imorgon ska jag börja igen! Försöker köra 4 ggr i veckan, två som jag vill och två efter ett program som jag fått av coachen i cross country-laget som jag ska vara med i.
 
Är ju väldigt lätt att komma på saker att oroa sig för nu när det snart är dags att åka iväg (heh jag bestämde mig för att inte oroa mig mer men det går lite sådär..) och nånting jag är lite orolig för är hur jag någonsin ska kunna packa min väska!! Jag ska nämligen ha EN resväska med mig. Som får väga max 20 kg. Yäää liksom. Hur ska man egentligen tänka när man packar för ett ÅR?? Enligt mina vänner som varit borta nu i år ska man packa megalite eftersom man köper så mycket men en del grejer vill man ju ha med sig...iafl tills innan jag hinner köpa nya grejer. Oj vilka problem jag har.. Nää, nu ska jag tänka att det finns värre saker att oroa sig för och att det inte är någon anledning att oroa sig innan något ens har hänt. Punkt. Ha en bra kväll hörrni!! ;)
 
kan btw inte ladda upp några bilder alls från den här datorn...landet, landet, landet...

bara så att ni vet

Den 14e augusti lämnar jag Sverige. DÅ kommer bloggningen igång på allvar. Bara så ni vet liksom!
 
nu fortsätter jag resa runt i sommarn.

imorgon är det dags

Ja. Imorgon. Är. Det. Dags. Jag pratar givetvis om att jag ska till amerikanska ambassaden imorgon. Närmare bestämt klockan åtta på morgonen och efter vad det verkar ännu tidigare än så så jag slipper långa köer. Ve och fasa om det är långa köer och inte finns nån stol eller nått att sitta på.. Hehe, sånt jag tänker på. Nej men det ska bli skönt att få ambassaden överstökat så jag kan sluta tänka på att jag glömt nått papper, jag hoppas verkligen att allt är som det ska på den fronten... Sen ska jag ta sista vaccinet inför usa imorgon, yeeeey. Kul inlägg, I know.
 
jag och min kära vän karro på vägen till nice. undrar om jag kommer må såhär på planet till usa..

and I´m back.

Hejsan hörrni! Nu är jag hemma efter en fantastisk vecka i Nice med några av mina bästa vänner. Som ni har märkt har jag inte bloggat något under veckan i och med att jag inte haft något särskilt att skriva om usa. Men vet ni vad?? När jag kom hem idag för några timmar sedan väntade en jättehärlig överraskning. Nämlingen ett PAKET från min värdfamilj! Jättespännande och väldigt gulligt av dem. Vad det innehöll? En t-shirt, usaiga m&ms, swedish fish, annat amerikanskt godis, en husnyckel till mitt framtida amerikanska hem(!), ett kort och lite sånt. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som har fått den värdfamilj jag har.
 

RSS 2.0