Hawaii 26 mars

alohaaaa. går fortfarande runt och säger det här hemma, bästa ordet ju. Okej så idag skulle vi ha en chill stranddag. Dagen började med att vi (efter frukost på stranden, jag diggar guava och kokosyoghurten skarpt + annanas till frukost!) gjorde ett stopp med bussen vid en utkiksplats där ett slag hade utspelat sig i hawaiis historia. Här stannade vi och tog kort och liknande. Sen åkte vi till en liten stad där vi köpte picknickmat på mataffären whole foods inför stranddagen. Seriöst, bästa mataffären någonsin! Allt var så fräscht och såg jättegott ut och jag ville bara äta hela affären typ.


Sen åkte vi till stranden där vi spenderade hela dagen med bad i vågorna - jag trodde jag skulle drunkna lite där några gånger när jag snurrades runt i vågorna, bikinin ramlade av och jag visste inte vad som var botten och vad som var yta men det gick bra, sol - brännde mig skapligt, fick en väldigt udda solbränna där man kunde se exakt hur slarvigt jag smetat ut solkrämen, volleybollspelande på stranden och allmänt chill. På eftermiddagen körde vi också yoga med en av våra ledare, Diana. Det var kul men inte särskilt avslappnande eftersom ett gäng hawaiianer stod bakom mig, regina och en norsk tjej (där vi stod med rumporna i vädret) och spelade snoop dogg..
 
Efter stranden stannade vi på en annan utkiksplats där man kunde se valar, det var väldigt vackert där också, seiröst landskapet här på hawaii är oslagbart med allt från turkost kristallklart vatten till höga berg och gröna vulkaner och palmer. Tyvärr såg vi, eller iafl inte jag, några valar där.
 
Tillbaka på hotellet gjorde vi oss klara för att gå till hard rock café på kvällen. Haha regina fick duscha sist så hon hade ca 10 min från att hon hoppa in i duschen till att vi skulle mötas så hon va så himla stressad och assur och skrek typ im sooo pissed jag ska aldrig duscha sist igen!!! hela tiden medan jag låg och inte kunde sluta skratta åt henne och ba jo alltså vi måste faktiskt gååå nuuuu. På restaurangen satt jag med alla mina roomies + eric och annika (tjej från tyskland). Vi åt alla baconcheeseburgare och sjöng med högt till all musik som spelades.
 
Efter middagen storsade vi runt med lite olika personer i waikiki och hade det chill.
 
 
 
utsikt från den lookout vi åkte till på morgonen
 
 
 
 
jag och susanna från finland, en jätteglad och gullig tjej.
 
jutta från finland, hennes värdsyrra marilou, ulrika från sverige, jag och regina. kul att man ser mkt av utsikten och så på den här bilden ser jag nu...
 
asbra strand var det. fick stressa jättemkt när jag skulle ta kort dock för glömde helt bort det under dagen..
 
efter dom här fotona bestämde jag mig mer eller mindre för att aldrig ta strandbilder med en brun mexikan igen. vita finskar blir det hädan efter!
 
å älskade alla bussturerna
 
 
 
regina, valerie och jaag
 
på kvällen påväg till hard rock café
 
middagsdags!
 
 
 
annika, valerie och jag
 
blev lite shopping på kvällen där också. u n d e r b a r a affärer i hawaii om man gillar surfiga kläder och grejer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0