whaduuupp

Hemma igen efter florida, kom hem i tisdags. Vi hade en jättebra vecka, ska skriva om allt vi gjorde när jag har tid och orkar, så länge kan ni ju se bilderna på fb. Jag har tyvärr blivit sjuk så jag är hemma och är fett förkyld just nu vilket inte är det bästa..särskilt inte eftersom jag har skiclub imorgon och roliga planer för lördag..menmen, vilar så mycket jag bara orkar nu ;). hoppas ni har det bra, puss och kram!!
 
florida var underbart!

life is great people

glöm aldrig det.
 
Jag är så glad idag. Går runt och bara ser och skattar för mig själv. Höjer volymen och dansar till macklemore och ellie gouldning som spelas på radion. Vet inte varför jag är så glad egentligen, jag har varit rätt trött de senaste dagarna, men det är nog en mix av allt. Av att jag har mid winter break just nu och inte behöver gå upp tidigt för att gå till skolan på mer än en vecka. För att jag åker till florida om tre dagar. För att jag har världens bästa värdfamilj. Världens bästa kompisar både här och i Sverige. Roliga planer för de kommande dagarna. Livet ä g e r.
 
Igårkväll var det ski club så då var jag at pine knob hela kvällen och åkte massvis av skidor, åt deras apgoda seasoned fries och drack varm choklad. Dom som var där var jag och daan, min kompis jillian, en tjej som heter kelsey som var hur gullig som helst och som är jättebra kompis med jillian, en tjej som hette micaela och en kille som heter jordan som är fett musikalisk och nyss hade huvudrollen i vår skolmusikal. Vi hade jättekul.
 
Just nu sitter jag hemma, Denise och daan kom precis hem från sjukhuset eftersom daan gjorde sig illa igår när han åkte snowboard. Ikväll hade jag planer med båda suha mfl och emily men det är väldigtvädligt snöigt här nu så vet inte riktigt hut vägarna kommer vara så kommer troligtvis bara chilla med emily ikväll. Imorgon ska jag på dubbeldate vilket ska bli kul, särskilt eftersom min förra date blev en flopp...haha.
 
nu ska jag fortsätta leva mitt lilla liv här borta. ha det bra allisammens.
 
hoppas ni hade en fin allahjärtansdag också!!

och så var det februari

Kan inte riktigt förstå att det redan är februari!! Snart MITTEN på februari till och med. Nu har jagen vecka kvar i skolan sen är det mid winter break i en vecka. Då ska jag des fira min vän Emily som fyller år och så ska familjen (dom som är hemma) åka till Florida en vecka. Vi åker dit den 19e feburari (dagen efter din födelsedag Hedda ;)) och kommer hem tisdagen efter.
 
Idag har jag en snowday igen vilket var vääldigt efetrlängtat eftersom den här skolveckan verkligen har SNIGLAT sig fram. Jag saknar Sverige lite också just nu. Det är ingen konstant längtan men ganska ofta kan jag få flashbacks till saker i Sverige som jag brukade göra, eller platser och så saknar jag dom.
 
Alla fredagar nu i februari (idag var skolan stängd dock) så åker jag med the ski club till en 'hill' (inget berg här inte) som heter pine knob och åker skidor hela eftermiddagen och kvällen. Förra fredagen var kul med roliga människor och så men det var sjuuukt kallt och jag hade inga riktiga skidvantar utan endast stickade vantar så jag var tvungen att gå in i panik tillsammans med en annan tjej som hette allie för att mina fingrar gjorde så galet ont.
 
Sen på lördagen var familjen på middag hos några familjekompisar som jag aldrig hade träffat innan. Deras hus såg ut som ett vanligt litet amerikanskt hus från utsidan men när vi kom in i det var det jättefint och inredningen påminnde mig jättemycket om hur vi ofta inreder svenska hus! Ni vet med öppna ytor, vitt men ändå hemtrevligt. Vi satt och pratade ganska mycket om hur mycket jag och Daan redan har fått uppleva under våra 18 år i kontrast till amerikaner i vår ålder. Vi har båda vart ute och rest mycket, både med familj och med kompisar och upplevt massvis av saker i jämförelse. Vet inte om ni vet det, men dom flesta amerikaner har aldrig lämnat landet, möjligtvis till canada här där jag bor då eftersom det ligger 30 min away, men många har inte ens ett pass eller så. Jag är verkligen glad att jag fått möjlighet att uppleva allt det jag fått uppleva i livet hittills!!
 
Sen i söndags var det dags för SUPERBOWL vilket är finalen av NFL som i år stod mellan baltimore och san fransisco. Vi lagade middag, lite folk kom över, bunkrade upp med snacks och kollade på matchen. Haha i mitten (lite efter halvleksshowen som beyoncé hade uppträdit under) blev det strömavbrott så då tog det lite mer än en halvtimme innan dom kunde börja spela igen..
 
Den här skolveckan har somsagt varit väldigt seg så jag är glad att det är fredag nu. Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och chillar, ska kolla på lite serier här tänkte jag. Sen smsade jag med suha här nyss och vi hittar nog på nått kul ikväll. Imorgon kväll ska jag gå till the movies på date med en kille, det ska bli intressant.. Sen pratade jag med regina om att träffa henne på söndag också men vi får väl se hur det blir med det :).
 
Hoppas ni får en grymmm helg hörrni!! 

RSS 2.0